М'ясо щоки

М’ясо щоки - делікатесний продукт. Це соковиті, але в той самий час нежирні шматочки телятини. Невеликі, рівні медальйони, вирізки з голови. Вони складаються в основному з повноцінних білків. Не поступаючись за якістю іншому м'ясу без кісток, щоки набагато нижче в ціні. Телячі щоки відмінно підходять для тушкування. Ароматні, смачні, ситні щоки - це, мабуть, приклад того, яким взагалі має бути тушковане м’ясо. Цей продукт люблять ресторатори. Він входить в список фірмових страв стейк-хаусів. Для господинь цей продукт хороший тим, що готувати телячі щоки не клопітно.
Вага  кг 
Поживна цінність на 100г: 200 ккал 
Харчова цінність. 
Білки - 13.0 гр., 
Жири - 16.0 гр., 
Вуглеводи - 0,0 гр.