Тримінг (Slices)

М'ясо телятини - це м'ясо без кісток з різних частин туші, отримане шляхом відділення великогабаритних напівфабрикатів або м'ясних продуктів. Телятина має прожилки, вона досить жирна, тому ідеально підходить для приготування фаршу і страв, які характеризуються яскравим ароматом м'яса. Головна цінність телятини - повноцінний білок і залізо, які насичують клітини організму. Крім заліза, телятина багата іншими мінералами (калієм, фосфор, натрій, кальцій, магній), які необхідні людині для зміцнення імунітету, кісток і м'язів. Телятина є джерелом вітамінів А, РР, С і повного комплексу вітамінів групи В.
Вага 5 кг
Поживна цінність на 100г: 187 ккал. 
Білки - 18,9 гр., 
Жири - 12,4 гр., 
Вуглеводи - 0,0 гр.