Шия (Neck)

Шия - це частина туші. У цьому продукті міститься велика кількість корисних речовин і вітамінів, необхідних людині. Вітаміни групи В благотворно впливають на нервову систему людини і підвищують працездатність. Залізо, яке також у великій кількості міститься в цьому м'ясі, підвищує рівень гемоглобіну в крові і зміцнює імунітет. У цьому м'ясі, в порівнянні з іншими видами, найменше холестерину. Желатин, який міститься в телятині, рекомендується людям, які страждають серцево-судинними захворюваннями. Він також містить вітаміни Е, А, С, РР. Амінокислоти, що містяться в цьому продукті, не гинуть при термічній обробці. 
Вага 2-5 кг
Поживна цінність на 100г: 363ккал.
білки 12; 
жири 35;