М’ясо телятини – це м’ясо без кісток з різних частин туші, отримане шляхом відділення великогабаритних напівфабрикатів або м’ясних продуктів. Телятина має прожилки, вона досить жирна, тому ідеально підходить для приготування фаршу і страв, які характеризуються яскравим ароматом м’яса. Головна цінність телятини – повноцінний білок і залізо, які насичують клітини організму. Крім заліза, телятина багата іншими мінералами (калієм, фосфор, натрій, кальцій, магній), які необхідні людині для зміцнення імунітету, кісток і м’язів. Телятина є джерелом вітамінів А, РР, С і повного комплексу вітамінів групи В.
Вага | 5 кг |
Поживна цінність на 100 г | 187 ккал |
білки | 18.9 г |
жири | 12.4 г |