ua | en

Тримінг (Triming)


М’ясо телятини – це м’ясо без кісток з різних частин туші, отримане шляхом відділення великогабаритних напівфабрикатів або м’ясних продуктів. Телятина має прожилки, вона досить жирна, тому ідеально підходить для приготування фаршу і страв, які характеризуються яскравим ароматом м’яса. Головна цінність телятини – повноцінний білок і залізо, які насичують клітини організму. Крім заліза, телятина багата іншими мінералами (калієм, фосфор, натрій, кальцій, магній), які необхідні людині для зміцнення імунітету, кісток і м’язів. Телятина є джерелом вітамінів А, РР, С і повного комплексу вітамінів групи В.

Вага 5 кг
Поживна цінність на 100 г187 ккал
білки 18.9 г
жири12.4 г

Замовити продукцію

    captcha

    Вам також можуть сподобатися